סופלה שוקולד (פרווה)

זהו אחד הקינוחים הטובים והטעימים ביותר שאי פעם הומצאו. השוקולד החם והמבעבע מזנק החוצה במגע כדי לפגוש את הכפית ומבטיח עונג עילאי לטועם. סופלה שוקולד מומלץ מאוד להגיש חם, לצד כדור גלידה וניל וליצוק מעליהם סירופ שוקולד או אבקת סוכר כדי להבטיח חוויה מושלמת.

מרכיבים  : 8-10 מנות אישיות

שלב א

200 גרם שוקולד מריר משובח

 200 גרם מחמאה

 

יש לשבור את קוביות השוקולד לתוך קערה עמידה במקרוגל ולהוסיף את המחמאה לאחר שחתכנו גם אותה לקוביות , להכניס במקרוגל עד להמסה ולתערובת אחידה

שלב ב

1 כוס סוכר

5 ביצים

3/4 כוס קמח

1/4 כפית מלח

יש להוסיף את המוצרים בסדר הנ"ל  לקערה עם השוקולד והמחמאה המומסת ולבחוש  לאחר כל פריט עד לקבלת מרקם אחיד.

שלב ג –מומלץ

לאחר שפיכת העיסה לתוך התבניות ניתן לקחת עיגול שוקולד לבן (ניתן להשיג פרווה בחניות אפייה) ולשים במרכז ובאמצע של כל עוגה אישית על מנת לתת הפתעה בזמן האכילה .

שלב ד

שיפכו את העיסה  לתוך תבניות אישיות עגולות לאחר שימון קל

חממו תנור ל 180 מעלות וכאשר הינו חם מספיק הכניסו את הסופלה לתנור ל -12-15 דקות או עד שהינו טיפה רוטט במרכזו ונוקשה בקצוותיו.