איך לדאוג שהשניצל יהיה עסיסי

“חזה עוף בארץ הינו מוצר זמין, זול יחסית ומהיר הכנה. בגלל הטעם הניטרלי שלו,הוא נותן לנו לגוון עצום של אפשריות הכנה וטעמים  .”

שלב א

אל תשטחו את חזה העוף, או אם אתם אוהבים לשטח אז לא יותר מידי. שיטוח מוגזם הוא אחת הסיבות לכך שחזה העוף יוצא יבש.

שלב ב

השרו את חזה העוף במרינדה במשך 20 דקות –שעה החזה יקבל טעם נהדר ובזכות ספיחת נוזלים העצומה שלו המרינדה תלכלכך ותעסס אותו.

שלב ג

תבלו בחלמון טרוף במעט מים זה עדיף על ביצה שלמה . לכמות של 4 מנות השתמשו לפחות ב 3 חלמונים תפקיד הביצה הוא בעיקר לשמש על תקן דבק, אבל אנחנו אומרים אם כבר דבק למה שלא יהיה טעים ?

אפשר להוסיף לחלמון חרדל מסוג משובח , כוסברה טרייה , רוטב הויסין או קליפת לימון מגורדת תלוי במרינדה .