
איך לדאוג שהשניצל יהיה עסיסי
“חזה עוף בארץ הינו מוצר זמין, זול יחסית ומהיר הכנה. בגלל הטעם הניטרלי שלו,הוא נותן לנו לגוון עצום של אפשריות הכנה וטעמים .”
שלב א
אל תשטחו את חזה העוף, או אם אתם אוהבים לשטח אז לא יותר מידי. שיטוח מוגזם הוא אחת הסיבות לכך שחזה העוף יוצא יבש.
שלב ב
השרו את חזה העוף במרינדה במשך 20 דקות –שעה החזה יקבל טעם נהדר ובזכות ספיחת נוזלים העצומה שלו המרינדה תלכלכך ותעסס אותו.
שלב ג
תבלו בחלמון טרוף במעט מים זה עדיף על ביצה שלמה . לכמות של 4 מנות השתמשו לפחות ב 3 חלמונים תפקיד הביצה הוא בעיקר לשמש על תקן דבק, אבל אנחנו אומרים אם כבר דבק למה שלא יהיה טעים ?
אפשר להוסיף לחלמון חרדל מסוג משובח , כוסברה טרייה , רוטב הויסין או קליפת לימון מגורדת תלוי במרינדה .