מה ההבדל בין קייטרינג רגיל לקייטרינג כשר למהדרין?

כשרות למהדרין היא הקפדה מאוד מחמירה על חוקי הכשרות היהודית. הבחירה בקייטרינג כשר למהדרין נעשית לא רק משיקולי ההקפדה על כשרות יהודית מחמירה. כיום חילונים רבים בוחרים  גם בכשרות למהדרין בגלל הידיעה כי כשרות זו היא מוקפדת מבחינת הטיפול בתוצרת החקלאית, השחיטה ואם מדובר בבשר או עוף, אז הבדיקות ותנאי הגידול שהחיה עוברת בטרם השחיטה. במאמר הבא אנו מביאים בפניכם את יתרונות הבחירה בקייטרינג כשר למהדרין לאירוע שלכם.

דרגת הכשרות הגבוהה  – לכל מי שעורך היום אירוע, יש בין מקורביו אנשים דתיים אשר מקפידים על דרגות כשרות אלה או אחרות. כשרות למהדרין היא הכשרות המחמירה ביותר ותואמת לכולם. לכן, באם בחרתם לערוך אירוע, למה לא להסב את ההנאה ממנו לכל המוזמנים ולהזמין קייטרינג בדרגת כשרות התואמת לכולם?

בריאות – הקפדה על סוג הכשרות נובעת בראש ובראשונה מטעמים בריאותיים. כשרות למהדרין יש לה דרגות החמרה מאוד גבוהים על היגיינת המזון, צורת השחיטה ובדיקה של בשר או עוף, גידול הירקות והפירות, דרגות ההדברה ומועדי הקטיף בהם הירק בשיא בשלותו  וכד’. חברת קייטרינג כשר למהדרין מחוייבת לבשל מתוצרת חקלאית כשרה למהדרין.

צורת ההתייחסות לחיה בטרם שחיטתה- בהלכה מכירים כי לצורך קיום אנושי ובשל גלגלי הטבע הקיימים, אדם צורך בשר ועוף. עם זאת, מחויבים בני האדם לא לגרום סבל מיותר לאף בעל חי. במטרה שלא למגר לגמרי את האכילה מן החי, כללי הכשרות מקפידים על מניעת הסבל לחיה ולו המינימלי ביותר ובגידולה בצורה נאותה. זה בא לידי ביטוי בכך שעופות או בהמות הנשחטות לצורך אכילת בשר יגדלו עם פחות תרופות והשפעות הורמונים. כמו כן, חליבת הפרות נעשה רק מקיבוצים או רפתות השומרות שבת ועל תנאי גידול מפוקחים.

חומרי מזון טבעיים. תעשיית המזון הולכת ומתפתחת ולשם השגת מזון שנראה יפה יותר, מזמין יותר וטעים יותר, אפילו במוצרי מזון בסיסיים כמו הלחם, מייבאים חומרי גלם ממקומות שונים בעולם שאין לדעת בוודאות מה מקורם. לכשרות למהדרין יש כלים מיוחדים לבדיקת מזון אשר יודעים לזהות מה מכיל כל תוצר מזון ולעקוב אחרי תהליך הייצור שלו שנעשה תחת כללי החמרה של כשרות למהדרין.

חברת קייטרינג כשר למהדרין היא חברה המספקת שרותי הסעדה תחת כללים ופיקוח של משגיחי כשרות מהשורה הראשונה כדי שאתם תוכלו ליהנות ממזון טרי, מהנתחים הבריאים והטובים לכולם.